Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Eterično ulje - Žalfija

5,88 €
5,00 €
Šifra: 049008-1

Specifikacije

Eterično ulje od žalfije, dobijeno destilacijom lišća i cvetova biljke Salvia officinalis, ima karakterističnu aromu i ima nekoliko potencijalnih korisnih svojstava. Evo nekoliko značajki ovog eteričnog ulja:

  1. Aroma: Eterično ulje od žalfije ima jaka, biljna, i osvežavajuća svojstva. Njegova aroma može djelovati umirujuće i podsticajno.

  2. Antibakterijska svojstva: Žalfija je poznata po svojim antibakterijskim i antiseptičkim svojstvima. Eterično ulje od žalfije može se koristiti u različitim proizvodima za održavanje oralne higijene ili za tretiranje kožnih problema.

  3. Regulacija sebuma: Zbog svojih svojstava, žalfija se ponekad koristi u proizvodima za njegu kože kako bi se pomoglo u regulisanju proizvodnje sebuma i održavanju zdrave kože.

  4. Podrška kod respiratornih problema: Eterično ulje od žalfije može se koristiti u aromaterapiji za podršku disajnim putevima. Inhalacija ovog ulja može pomoći kod prehlade i drugih respiratornih problema.

  5. Aromaterapija za emocionalno blagostanje: Žalfija se ponekad koristi u aromaterapiji radi svojih potencijalnih pozitivnih efekata na emocionalno blagostanje. Smatra se da ima smirujuće i podsticajne aspekte.

 

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336