Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Eterično ulje - Lavanda

9,41 €
8,00 €
Šifra: 049007

Specifikacije

Eterično ulje od lavande (Lavandula angustifolia) je jedno od najpoznatijih i najčešće korišćenih eteričnih ulja. Evo nekoliko karakteristika i korisnih svojstava ovog ulja:

  1. Aroma: Lavanda ima prijatnu, blagu i cvjetnu aromu koja je često opisivana kao umirujuća i relaksirajuća. Miris lavande je široko prepoznat i često se koristi u aromaterapiji.

  2. Relaksacija i Smirivanje: Lavanda je poznata po svojim umirujućim svojstvima. Upotreba ovog ulja može pomoći u smanjenju stresa, nervoze i poboljšanju kvaliteta sna.

  3. Antiseptička svojstva: Lavandino ulje ima snažna antiseptička svojstva i često se koristi za čišćenje i dezinfekciju.

  4. Koža: Lavanda je poznata po svojim blagotvornim svojstvima za kožu. Može pomoći kod manjih iritacija kože, opekotina od sunca, uboda insekata i drugih kožnih problema.

  5. Aromaterapija: Eterično ulje lavande često se koristi u difuzerima, masažama ili kupkama kako bi se stvorila opuštajuća atmosfera i promovisala ravnoteža uma i tela.

  6. Sveobuhvatna Primena: Lavandino ulje ima širok spektar primena, uključujući kozmetiku, kućnu njegu, terapeutske tretmane i aromaterapiju.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336