Suvenirnica
Korpa 0
Nalog

Eterično ulje - Majčina Dušica

11,76 €
10,00 €
Šifra: 049005-3

Specifikacije

Eterično ulje od majčine dušice, poznato i kao timijan linalol (Thymus vulgaris ct. linalool), dobija se destilacijom cvetova i listova biljke majčina dušica (Thymus vulgaris) koja je blizak rođak timijana. Ovo specifično tipično ulje od majčine dušice ima nekoliko karakteristika:

  1. Aroma: Eterično ulje od majčine dušice sa visokim sadržajem linalola ima blagu, slatku, i svežu aromu u poređenju sa standardnim eteričnim uljem od timjana, koje može imati oštriji i snažniji miris.

  2. Blaga svojstva: Za razliku od drugih vrsta timjana, majčina dušica sa visokim linalolom smatra se blagom i pogodnom za kožu. Ovo ulje može imati umirujuće i antibakterijske efekte, često se koristi u kozmetičkim proizvodima za negu kože.

  3. Antibakterijska svojstva: Majčina dušica, uopšteno, ima poznata antibakterijska i antiseptička svojstva koja podržavaju zdravlje kože i imunološkog sistema.

  4. Opšte dobrobiti: Eterično ulje od majčine dušice može se koristiti u aromaterapiji za podršku disajnim putevima, smirivanje uma i otklanjanje stresa.

  5. Umirujući efekti: Linalol, prisutan u ovom eteričnom ulju, poznat je po svojim umirujućim svojstvima, što ga čini popularnim izborom u proizvodima za opuštanje.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336