Suvenirnica
Korpa 0
Nalog

Eterično ulje - Menta

7,06 €
6,00 €
Šifra: 049010-2

Specifikacije

Često kada se pominje "eterično ulje od mente", ljudi se odnose na eterično ulje nane, koje se dobija iz lista i cvetova nane biljke (Mentha piperita). Evo nekoliko karakteristika i potencijalnih koristi eteričnog ulja od nane:

  1. Aroma: Eterično ulje od nane ima osvežavajuću, mentolnu aromu koja je poznata po svojoj jasnosti i energizujućem efektu.

  2. Podrška probavnom sistemu: Nana je poznata po svojim blagotvornim efektima na probavni sistem. Eterično ulje od nane može se koristiti u difuzerima ili razblaženo dodavati na kožu u obliku masiranja kako bi se pružila podrška probavi.

  3. Opuštanje mišića: Mentol u nana ulju ima hlađenje i opuštajuće svojstvo, pa se često koristi za masažu radi opuštanja mišića.

  4. Pomoć kod disajnih problema: Inhalacija pare s nana uljem može pomoći kod problema s disanjem, olakšavajući zagušenja nosa.

  5. Energetski podsticaj: Miris nana ulja može pružiti osećaj energije i jasnoće uma, često se koristi za osveženje prostora.

  6. Kozmetička primena: Nana se ponekad koristi u kozmetičkim proizvodima, poput krema i balzama za usne, zbog svojih osvježavajućih svojstava.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336