Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Eterično ulje - Timjan

11,76 €
10,00 €
Šifra: 049005-2

Specifikacije

Eterično ulje od timjana dobija se destilacijom listova i cvjetova biljke timijan (Thymus vulgaris). Timijan je aromatična biljka koja je poznata po svojim ljekovitim svojstvima i karakterističnom mirisu. Evo nekoliko karakteristika eteričnog ulja od timjana:

  1. Aroma: Eterično ulje od timjana ima snažnu, toplu i začinsku aromu. Miris podseća na bilje, sa zemljanom i drvenastom notom.

  2. Antibakterijska svojstva: Timijan je poznat po svojim snažnim antibakterijskim svojstvima, zbog čega se često koristi u prirodnoj medicini i proizvodima za negu kože.

  3. Antiseptičko dejstvo: Eterično ulje od timjana može imati antiseptički efekat, što ga čini popularnim izborom za dodavanje u proizvode za oralnu higijenu ili za tretiranje manjih kožnih iritacija.

  4. Stimulacija cirkulacije: Ovo ulje može doprineti poboljšanju cirkulacije, što ga čini korisnim u proizvodima za masažu.

  5. Aromaterapija: Eterično ulje od timjana često se koristi u aromaterapiji zbog svojih stimulativnih i osvežavajućih efekata na um i telo. Može se koristiti u difuzerima ili inhalaciji.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336