Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Macerat od Kantariona

10,59 €
9,00 €
Šifra: 049006-3

Specifikacije

  1. Protivupalna svojstva: Kantarion ima poznata protivupalna svojstva koja mogu pomoći u smirivanju upale na koži. To ga čini korisnim kod iritacija, crvenila i oteklina.

  2. Antiseptička svojstva: Kantarion ima prirodna antiseptička svojstva koja mogu pomoći u sprečavanju infekcija na koži.

  3. Podsticanje zaceljivanja: Kantarion je poznat po svojoj sposobnosti da podržava procese zaceljivanja. Macerat od kantariona može biti koristan kod manjih povreda, posekotina, ogrebotina ili opekotina.

  4. Hidratantna svojstva: Macerat od kantariona može pružiti hidrataciju koži, čineći je mekom i glatkom. Ovo je posebno korisno za suvu kožu.

  5. Pomoć kod ožiljaka: Kantarion može doprineti smanjenju izgleda ožiljaka. Redovna primena macerata može pomoći u ublažavanju starih ožiljaka.

  6. Olakšanje kod opekotina od sunca: Kantarion se tradicionalno koristi za ublažavanje opekotina od sunca. Macerat od kantariona može pružiti umirujući efekat i podršku koži koja je pod uticajem sunčeve svetlosti.

  7. Antidepresivni efekti: Iako se više odnosi na oralnu upotrebu, kantarion je poznat po svojim antidepresivnim svojstvima. Neki ljudi koriste macerat od kantariona u aromaterapiji radi emocionalnog balansa.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336