Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Macerat od Lavande

10,59 €
9,00 €
Šifra: 049006-2

Specifikacije

  1. Relaksirajući efekat: Lavanda je poznata po svojim opuštajućim svojstvima. Macerat od lavande može pružiti relaksaciju i pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti.

  2. Antiseptička svojstva: Lavanda ima prirodna antiseptička svojstva koja mogu pomoći u sprečavanju infekcija na koži. Macerat se može koristiti za podršku zaceljivanju manjih rana i posekotina.

  3. Protivupalna svojstva: Macerat od lavande može imati blaga protivupalna svojstva, pomažući u smanjenju upala na koži.

  4. Hidratantna svojstva: Glicerin iz lavande može pomoći u održavanju hidratacije kože, čineći je mekom i glatkom.

  5. Pomoć kod ožiljaka: Lavanda može pružiti podršku procesima zaceljivanja kože, što je posebno korisno za smanjenje izgleda ožiljaka.

  6. Ublažavanje iritacija kože: Macerat od lavande može umiriti kožu i pomoći u ublažavanju raznih iritacija, uključujući crvenilo i svrab.

  7. Aromaterapeutska primena: Miris lavande ima poznate aromaterapeutske efekte. Upotreba macerata u masažama ili kao deo aromaterapije može doprineti opuštanju i poboljšanju raspoloženja.

  8. Podrška kod problema sa spavanjem: Lavanda je često povezana sa poboljšanjem kvaliteta sna. Upotreba macerata može pružiti mirisnu podršku za opuštanje pre spavanja.

  9. Antioksidativna svojstva: Lavanda sadrži antioksidante koji mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala i očuvanju zdravlja kože.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336