Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Macerat od Ruzmarina

10,59 €
9,00 €
Šifra: 049006-1

Specifikacije

  1. Podrška cirkulaciji: Ruzmarin se tradicionalno koristi zbog svojih svojstava koja podržavaju cirkulaciju krvi. Macerat od ruzmarina može se koristiti za masaže kako bi se poboljšala periferna cirkulacija.

  2. Antioksidativna svojstva: Ruzmarin sadrži antioksidante koji mogu pomoći u neutralizaciji slobodnih radikala i očuvanju zdravlja kože.

  3. Protivupalna svojstva: Ruzmarin ima blaga protivupalna svojstva koja mogu pomoći u smirivanju upala na koži.

  4. Podrška zdravlju kose: Macerat od ruzmarina se često koristi za masažu temena kako bi se poboljšala cirkulacija, jačala kosa i smanjila perut.

  5. Antibakterijska svojstva: Ruzmarin može imati antibakterijska svojstva, što može pomoći u održavanju zdrave kože i sprečavanju pojave akni.

  6. Stimulacija uma: Miris ruzmarina može imati stimulativni efekat na um. Aromaterapijska upotreba ovog macerata može pomoći u poboljšanju koncentracije i ublažavanju umora.

  7. Antioksidativna zaštita kože: Redovna upotreba macerata od ruzmarina može pružiti antioksidativnu zaštitu koži, posebno od stresa izazvanog slobodnim radikalima.

  8. Podrška kod reumatskih bolova: Ruzmarin se tradicionalno koristi za ublažavanje reumatskih bolova. Masaže sa maceratom od ruzmarina mogu pružiti olakšanje kod bolova u mišićima i zglobovima.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336