Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Macerat od Smilja

10,59 €
9,00 €
Šifra: 049006-4

Specifikacije

  1. Regenerativna svojstva kože: Macerat od smilja ima regenerativne osobine koje mogu pomoći u obnavljanju kože. Bogat je antioksidantima i može podržati zdravlje ćelija kože.

  2. Hidratantna svojstva: Glicerin iz smilja ima sposobnost privlačenja vode, pa macerat može pomoći u održavanju hidratacije kože. Ovo je posebno korisno za suvu i dehidriranu kožu.

  3. Smirujući efekat: Smilje ima poznata antiinflamatorna svojstva koja se mogu preneti na macerat. Ovo može pomoći u smirivanju iritacija na koži, uključujući crvenilo i upalu.

  4. Antioksidativna zaštita: Antioksidanti iz smilja mogu pomoći u neutralizaciji slobodnih radikala, čime se smanjuje oštećenje kože uzrokovano okolišnim faktorima.

  5. Podrška zaceljivanju: Macerat od smilja može podržati procese zaceljivanja kože, što ga čini korisnim za opekotine, ožiljke, i manje povrede.

  6. Aromaterapeutska primena: Osim svojstava na koži, miris smilja može imati i aromaterapeutske efekte. Miris smilja se često povezuje s opuštanjem i smanjenjem stresa.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336