Suvenirnica
Korpa 0
Nalog
eko

Vrecice sa lavandom - manje

3,53 €
3,00 €
Šifra: 049013

Specifikacije

Vrećice sa lavandom su mali vrećasti jastučići ili kesice koje sadrže suve cvijetove lavande. Ovi proizvodi su popularni zbog mirisa lavande i potencijalnih benefita koje može pružiti. Evo nekoliko činjenica o vrećicama sa lavandom:

  1. Mirisi i aromaterapija: Lavanda ima prijatan miris koji mnogi ljudi smatraju umirujućim i opuštajućim. Vrećice sa lavandom se često koriste kao prirodni osveživači prostora ili u jastucima kako bi se poboljšao kvalitet sna.

  2. Odbijanje insekata: Lavanda ima prirodna svojstva koja odbijaju određene insekte. Stavljanje vrećica sa lavandom u ormar ili garderober može pomoći u očuvanju odeće i sprečavanju prisustva moljaca.

  3. Relaksacija i smanjenje stresa: Miris lavande može imati opuštajući efekat i pomoći u smanjenju stresa. Stavljanje vrećica sa lavandom u prostoriju ili na mestima gde provodite vreme može doprineti opuštajućem okruženju.

  4. Prirodni deo dekoracije: Vrećice sa lavandom često imaju i estetsku funkciju, posebno kada se koriste u domaćem dekoru. Mogu se staviti u vaze, korpe ili fioke kako bi dodale mirisnu notu prostoru.

Slični proizvodi

Copyrights: suvenirnica.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38268088336